WiFi скрита камера във външна батерия

  • Модел CamSector.com
  • Наличност В наличност
  • 149,90 лв. 119,90 лв.
  •  
  • Дан. основа: 119,90 лв.

Възможни варианти

+
-


WiFi скрита камера във външна батерия на супер цена

Ултра тънка 5000 mAh външна батерия, в която е скрита шпионска WiFi камера с висока резолюция. Тази външна батерия е напълно функционална и можете да зареждате телефона или таблета си, а след като поставите Micro SD карта с памет в устройство, ще можете и да съхранявате видеоклипове и снимки. Така че камуфлажът е перфектен, а външната батерия не се различава от конвенционалните преносими батерии. Използването на безжична WiFi връзка с мобилен телефон позволява на потребителите да наблюдават камерата онлайн по всяко време и навсякъде, като същевременно може да се свърже с повече от един мобилен телефон за гледане едновременно от няколко потребителя. Нощен режим и детектор на движение са налични като функции при този модел. Може да избирате 4K, 2K, FHD и HD резолюция от приложението.

Характеристики
Разделиетелна способност 4K, 2К, FHD и HD
Зрителен ъгъл 90 градуса
WiFi безжична връзка Поддържа P2P свързване без необходимост от интернет, както и WiFi безжично свързване с интернет. Възможност за дистанционно наблюдение и управление от смартфон, таблет или компютър.
Микрофон Да
Батерия 5000mAh
Време за работа около 5-6 часа
Време за зареждане около 6 часа
Запис по време на зареждане Да
Памет Поддържа Micro SD карти с памер до 32GB
Поддържани системи Android, IOS
Цвят Черен
Забележка Информацията за продукта е предоставена от производителя. CamSector.com не носи отговорност за несъответствия!

Сходни продукти