WiFi скрита камера в USB зарядно устройство с два порта

WiFi скрита камера в USB зарядно устройство с два порта


  • 119,90 лв. 99,90 лв.
  • Дан. основа: 99,90 лв.

WiFi скрита камера в USB зарядно устройство с два порта

Това не е просто обикновено зарядно устройство, но и шпионска WiFI безжична скрита камера с висока разделителна способност! Позволява да наблюдавате онлайн през смартфона какво се случва у дома или в офиса когато Ви няма. Разполага с нощен режим и детектор за движение, което я прави перфектния избор за скрита IP камера. Няма нужда от батерии и зареждане – включете в контакта на стената, свържете я с домашната WiFi мрежа и започнете да наблюдавате онлайн 24/7. Защитете дома, вещите си и любимите хора!

Характеристики
Разделиетелна способност FULL HD 1920 x 1080P
WiFi безжична връзка Поддържа P2P свързване без необходимост от интернет, както и WiFi безжично свързване с интернет. Възможност за дистанционно наблюдение и управление от смартфон, таблет или компютър.
Микрофон Да
Нощен режим Да
Детектор за движение Да
Време за работа 24 часа при постоянно подаване на напрежение
Памет Поддържа Micro SD карти с памет до 128GB
Поддържани системи Android, iOS
Цвят Бял
Забележка Информацията за продукта е предоставена от производителя. CamSector.com не носи отговорност за несъответствия!

Етикети: скрита камера в зарядно, скрита камера в адаптер, скрита камера с детектор за движение, скрита камера с датчик за движение, скрита камера за видеонаблюдение, скрита камера за наблююдение, безжична скрита камера, шпионска камера за наблюдение, шпионска ск