WiFi скрита камера в овлажнител за въздух

  • Модел CamSector.com
  • Наличност до 2-3 дни
  • 199,90 лв. 149,90 лв.
  •  
  • Дан. основа: 149,90 лв.

Възможни варианти

+
-


WiFi скрита камера в овлажнител за въздух на супер цена

Голямото предимство на този продукт е, че освен овлажнител за въздух и нощна LED лампа, той разполага и с незабележима WiFi скрита камера. Можете да наблюдавате камерата на живо чрез приложението в мобилния си телефон. Резолюциите, които можете да избирате от менюто в приложението са 4K, 2K, FHD и HDУстройството поддържа Micro SD карта с памет до 128GBОвлажнителя осигурява и светлинна терапия. Седемте цветни LED светлини се включват автоматично и променят цветовете, за да ви дадат добро настроение и мека светлина през нощта. Уникалния и модерен дизайн го прави чудесно допълнение към вашия дом. Големият капацитет от 1000 ml гарантира, че няма да има нужда да добавяте вода често.

Характеристики
Разделиетелна способност 4K, 2К, FHD и HD
Зрителен ъгъл 90 градуса
WiFi безжична връзка Поддържа P2P свързване без необходимост от интернет, както и WiFi безжично свързване с интернет. Възможност за дистанционно наблюдение и управление от смартфон, таблет или компютър.
Микрофон Да
Детектор за движение Да
Време за работа Неограничено при постоянно подаване на напрежение
Памет Поддържа Micro SD карти с памет до 128GB. За да поставите памет карта е необходимо внимателно да разглобите устройството, като развиете 4-те винта под капака!
Поддържани системи Android, iOS
Цвят Черен
Забележка Информацията за продукта е предоставена от производителя. CamSector.com не носи отговорност за несъответствия!

Сходни продукти