WiFi скрита камера в истински рутер

  • Модел CamSector.com
  • Наличност В наличност
  • 299,90 лв. 249,90 лв.
  •  
  • Дан. основа: 249,90 лв.

Възможни варианти

+
-


WiFi скрита камера в истински рутер на супер цена

Представяме на вашето внимание този уникален продукт 2 в 1, който освен напълно функционален рутер е и шпионска WiFi скрита камера с висока резолюция. Можете да избирате между 4K, 2K, FHD и HD видео резолюция от настройките в приложението. Наблюдавайте на живо онлайн какво се случва във вашият дом или офис по всяко време на денонощието  директно на екрана на мобилния си телефон. Устройството поддържа Micro SD карта с памет до 128GB. Детектор за движение и функция известяване при движение също са налични за модела. Това е перфектната скрита камера, която можете да поставите практически във всяко едно помещение без да буди подозрение и без да се притеснявате, че ще бъде разкрита!

Характеристики
Разделиетелна способност 4K, 2К, FHD и HD
WiFi безжична връзка Поддържа P2P свързване без необходимост от интернет, както и WiFi безжично свързване с интернет. Възможност за дистанционно наблюдение и управление от смартфон, таблет или компютър.
Микрофон Да, вграден.
Детектор за движение Да
Време за работа Неограничено при постоянно подаване на напрежение
Памет Поддържа Micro SD карти с памет до 128GB. За да поставите памет карта е необходимо да разглобите устройството! За целта използвайте отверката в комплекта.
Поддържани системи Android, iOS
Цвят Черен
Забележка Информацията за продукта е предоставена от производителя. CamSector.com не носи отговорност за несъответствия!

Сходни продукти