WiFi мини камера за наблюдение с батерия

  • Модел CamSector.com
  • Наличност В наличност
  • 99,90 лв.
  •  
  • Дан. основа: 99,90 лв.
+
-


Етикети: WiFi мини камера за наблюдение с батерия, мини ip камера, безжична мини камера за наблюдение,

WiFi мини камера за наблюдение с батерия на супер цена

Това е много качествена безжична мини камера с поддръжка на P2P, ONVIF2.4, TCP / IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, DHCP, NTP, RTSP, RTMP, MQTT протоколи. Може да се свърже с DVR и NVR устройства. Мобилното приложение за Android и iOS се поддържа и обновява периодично. Имате възможност да наблюдавате какво се случва в дома или офиса без значение от разстоянието и то директно на екрана на мобилния си телефон. Камерата има широк ъгъл на снимане - реални 138 градуса, благодарение на което ще може да виждате много повече от обикновените камери предлагани на пазара. Качеството на видеото е перфектно FULL HD 1920 x 1080P. Има вградени инфрачервени IR диоди за нощно снимане. Детектор за движение и известяване при движение са функции които също ще бъдат на ваше разположение. Камерата разполага в комплекта с USB адаптер за захранване, като на батерия може да работи около 8 часа без прекъсване, а на адаптер 24 часа в денонощието.

Промо видео на продукта:


CamSector.com | ☎ 0897 369927 - WiFi мини камера за наблюдение с батерия

Характеристики
Разделиетелна способност FULL HD 1920 x 1080P
Зрителен ъгъл 138 °
WiFi безжична връзка Поддържа P2P свързване без необходимост от интернет, както и WiFi безжично свързване с интернет. Възможност за дистанционно наблюдение и управление от смартфон, таблет или компютър. Мрежови протоколи, които се поддържат: P2P, ONVIF2.4, TCP / IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, DHCP, NTP, RTSP, RTMP, MQTT. Може да се свърже с DVR и NVR устройства.
Микрофон Да. Камерата има и високоговорител и поддържа двупосочна аудио връзка.
Нощен режим Да
Детектор за движение Да
Батерия Да, 2000 mAh акумулаторна батерия
Време за работа Възможност за работа около 8 часа само на батерия. В комплекта има USB адаптер за зареждане и захранване, на който камерата може да работи денонощно без прекъсване.
Време за зареждане около 5 - 6 часа
Запис по време на зареждане Да
Памет Поддържа Micro SD карти с памет до 64GB
Поддържани системи Android, iOS, Windows, MAC
Цвят Черен
Размери 58 мм (Д) х 32,5 мм (Ш) х 32,5 мм (Н)
Тегло 80 гр
Забележка Информацията за продукта е предоставена от производителя. CamSector.com не носи отговорност за несъответствия!

Сходни продукти