Скрита камера в ръчен часовник FULL HD

  • Модел CamSector.com
  • Наличност В наличност
  • 119,90 лв. 99,90 лв.
  •  
  • Дан. основа: 99,90 лв.
+
-


Етикети: Скрита камера в ръчен часовник FULL HD, шпионска камера часовник, скрита камера с детектор за движение, шпионски часовник,

Скрита камера в ръчен часовник FULL HD на супер цена

На пръв поглед това е един стилен мъжки ръчен часовник, но в себе си крие една качествена FULL HD 1920 x 1080P мини шпионска камера с вградени микрофон и IR диоди за нощно снимане. Разполага с вградена памет от 16GB, която е напълно достатъчна за съхранение на вашите видеозаписи. Нощният режим се активира автоматично, когато светлината не е достатъчна и така не се налага да натискате допълнително бутони. Детектора за движение Ви позволява да записвате видео дискретно без дори да имате досег до часовника. Просто включете функцията и оставете часовника на нощното шкафче, а когато засече движение той сам ще стартира видеозаписа. С тази скрита камера може да правите и снимки с резолюция 4032 x 3024 пиксела. Функцията диктофон пък Ви позволява тайно да записвате звук в рамките на няколко метра от устройството.

Характеристики
Разделиетелна способност FULL HD 1920 x 1080P
Видео формат AVI
Микрофон Да
Нощен режим Да, автоматичен
Детектор за движение Да
Батерия Полимерна вградена батерия
Време за работа до 90 минути
Време за зареждане 2 - 3 часа
Запис по време на зареждане Да
Памет 16GB вградена
Цвят Черен
Забележка Информацията за продукта е предоставена от производителя. CamSector.com не носи отговорност за несъответствия!

Сходни продукти