Условия за доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКА: лв.*

СРОК ЗА ДОСТАВКа: 24 часа**

ДНИ ЗА ДОСТАВКА: Понеделник – петък

 

* Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

** В случай че стоката бъде изпратена до офис на ЕКОНТ или СПИДИ, същата се доставя до 24 часа след обработване на поръчката. Ако стоката бъде изпратена до адрес посочен от КЛИЕНТА, срокът за доставка е между 1 и 5 дни, в зависимост от населеното място и графика за обслужването му от куриерската компания.

 ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ·  „АРСЕС“ ООД („CamSector.com” или „ДОСТАВЧИКЪТ”) доставя всяка поръчана стока чрез използване на трето лице – куриер по избор на своя преценка.

 

·  При всяка направена в сайта поръчка, ДОСТАВЧИКЪТ се свързва по телефона с КЛИЕНТА за потвърждение на поръчката. В случай, че не установи връзка с КЛИЕНТА и поръчката не бъде потвърдена ДОСТАВЧИКЪТ си запазва правото да НЕ я изпълни!

 

·  За всяка успешно регистрирана поръчка КЛИЕНТЪТ получава електронно писмо на посочен от него електронен адрес, указващ статуса на поръчката.

·  ДОСТАВЧИКЪТ си запазва правото да определя по-дълъг срок за доставка, за което уведомява Клиента.

·  В случай че ДОСТАВЧИКЪТ не може да изпълни договора, той е длъжен да уведоми за това КЛИЕНТА и да възстанови платените от него суми в срок до 30 календарни дни от датата, на която ДОСТАВЧИКЪТ е следвало да изпълни задължението си по договора.

 

· С предаването на стоката към куриерската компания извършваща доставката, АРСЕС“ ООД се освобождава от отговорност в случай, че стоката бъде повредена или изгубена по време на транспортирането и. Всяка стока бива изпратена към КЛИЕНТА с право на ПРЕГЛЕД И ТЕСТ от негова страна, преди да плати стойността и. В случай, че КЛИЕНТА установи повреда, липси или други щети по стоката, той трябва НЕЗАБАВНО да съобщи за това на ТЪРГОВЕЦА. С приемането на стоката и полагането на подписа си КЛИЕНТА декларира, че е приел стоката в изправно техническо състояние, без липси, без видими дефекти, драскотини и/или други следи от външни наранявания. КЛИЕНТА има право по своя преценка да откаже получаването на стоката след ПРЕГЛЕД И ТЕСТ, като стойността на доставката и връщането на стоката ще са за негова сметка.