Условия за доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКА: 5 лв. *

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 1 – 5 работни дни

ДНИ ЗА ДОСТАВКА: ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТЪК

 

* Цената за доставка е до офис на куриерска компания - ЕКОНТ или СПИДИ. Доставката до адрес по избор на клиента ще бъде с по-висока цена, която ще бъде уточнена по телефона при потвърждаването на поръчката.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

CamSector.com или ДОСТАВЧИКЪТ доставя всяка поръчана стока чрез използване на трето лице – куриер по избор на своя преценка. При всяка направена в сайта поръчка, ДОСТАВЧИКЪТ се свързва по телефона с КЛИЕНТА за потвърждение на поръчката. В случай, че не установи връзка с КЛИЕНТА и поръчката не бъде потвърдена ДОСТАВЧИКЪТ си запазва правото да НЕ я изпълни!

За всяка успешно регистрирана поръчка КЛИЕНТЪТ получава електронно писмо на посочен от него електронен адрес, указващ статуса на поръчката.

ДОСТАВЧИКЪТ си запазва правото да определя по-дълъг срок за доставка, за което уведомява КЛИЕНТА.

В случай че ДОСТАВЧИКЪТ не може да изпълни договора, той е длъжен да уведоми за това КЛИЕНТА и да възстанови платените от него суми в срок до 14 календарни дни от датата, на която ДОСТАВЧИКЪТ е следвало да изпълни задължението си по договора.

С предаването на стоката към куриерската компания извършваща доставката, ДОСТАВЧИКЪТ се освобождава от отговорност в случай, че стоката бъде повредена или изгубена по време на транспортирането и. Всяка стока бива изпратена към КЛИЕНТА с право на ПРЕГЛЕД И ТЕСТ от негова страна, преди да плати стойността и. В случай, че КЛИЕНТА установи повреда, липси или други щети по стоката, той трябва НЕЗАБАВНО да съобщи за това на ТЪРГОВЕЦА. С приемането на стоката и полагането на подписа си КЛИЕНТА декларира, че е приел стоката в изправно техническо състояние, без липси, без видими дефекти, драскотини и/или други следи от външни наранявания. КЛИЕНТА има право по своя преценка да откаже получаването на стоката след ПРЕГЛЕД И ТЕСТ, като стойността на доставката и връщането на стоката ще са за негова сметка.